Servicetekniker / Lagerarbetare

Servicetekniker / Lagerarbetare

Signode Industrial Group, är en världsomspännande koncern med 7000 anställda och en omsättning på 2,4 miljarder dollar. Företaget, som är marknadsledande inom sin bransch, är specialister på att anpassa lösningar och system som möter kundens behov för emballering, godsskydd och märkning av gods.
Företagets kunder återfinns bland annat inom metall-, trä, well- och livsmedelsindustrin . I Sverige arbetar det ca 135 personer i organisationen med en omsättning om ca 650 miljoner SEK.


Är du teknikern vi söker till vårt team i Täby?
 
Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse och med erfarenhet från mekanik och el. Du får tidigare gärna ha arbetat på verkstad eller i en servicenära roll. Hos oss kommer du att ha ett flexibelt arbete där du kommer att kombinera verkstadsarbete med lagerarbete.  

Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av service och reparationer av handverktyg och utrustning på verkstad. Du kommer att ta ett helhetsgrepp för hela processen kring handverktyg från mottagning/registrering/ service/utskeppning.

Du kommer också att arbeta tillsammans med vår medarbetare på lagret, med lagerhantering/optimering av reservdelar, in/utleverenser av gods samt bokning av transporter. 

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga. Det tillsammans med ett noggrant och strukturerat arbetssätt blir du en del av att driva vår verkstad och lager framåt. Du bör ha grundläggande kunskaper i engelska och Microsoft Office. Har du dessutom kunskaper i iScala ses det som meriterande, liksom truckvana.  

Vårt erbjudande

Företaget sitter i trivsamma lokaler i Täby, Arninge. Du blir en del av vårt lokala team, med en koncernstruktur som skapar internationell anknytning. Vi erbjuder heltidsanställning och lön enligt överenskommelse. Tillträde så snart som möjligt.

Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV per post eller till s.karlsson@sigpse.com     
med den sökta tjänstens namn i ämnesfältet.
 
Frågor om tjänsten besvaras av Stefan Karlsson, tfn 070-732 42 31

Urval och intervjuer sker löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti, 2018
Varmt välkommen med din ansökan!